GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 22:09 Sagem my501x bluetooth
czy da sie za pomoca bluetootha polaczyc z kompem na win xp ?? jesli tak prosze o instrukcje;d
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 13:59
Da się na pewno
Musisz zainstalować sterowniki od bluetootha (w zestawie powinny być), no i poprzez łącze bluetooth w telefonie połączyć się z kompem... (Lub przez kompa poszukać tel )
a ja mam pytanie ogólne do telefonu i jego użytkowników. jak się sprawuje? chodzi mi o dzwonienie (głośność dzwonka, bo widziałem, że nieraz coś z nim nie tak), fotki no i kartę do telefonu. wszystko działa?? patrzyłem w Mix Plus że jest za złotówkę, dobra cena jak za taki sprzęcik. opis ma super, a co o nim użytkownicy?
chopie, co sie bedziesz rozdrabnial, telefon masz za zlotowke a ty sie zastanawiasz czy masz wystarczajaco glosny dzwonek? to sagem w koncu. oni badziewia raczej nie wciskaja, a tu w dodatku po promo cenie. nie nam parametrow, ani nigdy sie nim nie bawilem, ale przyznam ci, ze z opinii ogolnei na temat sagemow nie mialbym oporow z reszta jak sam nie sprawdzisz ,to inni ci nie pomoga, klazdy lubi co innego i ma inne potrzeby.
@zmiksowany - telefon jest okej, bawiłem się nim przez kilka dni - znajomi zrobili nalot na Plusa i brali w umowach jego i SE510i.
telefon jest w porządku, robi w miarę dobre zdjęcia, które można później wysłać MMSem do znajomych, dzwonek jest ok, nie zdarzyło się z nim nic złego:) może ten, od kogo słyszałeś ta opinie to natrafił na jakiś model trefny.
bluetooth i wejście na karty microSD powinny być kolejnym motywem za jego wybraniem. ale zobacz sobie jeszcze specyfikacje na stronie ich klikając tu
dzięki bardzo za opinie, tylko nie mogę się połapać którego oceniasz, czy SE czy Sagema hehe. wiem że oba są w Plusie ale chyba różnią się czymś od siebie:)
a co do SE to widziałem ostatnio na Telepolis ranking sprzedaży w Germanos i SE K 510i był na pierwszym miejscu! widać że ładnie go wypromowali
no zdecydowanie spora zasluga tej ostatniej promocji w tym, ze sie tak sprzedaje, wiadomo, dobry tel za zlotowke, to czemu by go nie brac. a sagem? inny, a czy lepszy? zalezy co sie lubi
@ zmiksowany, kupiłeś tel? to nie kupuj:D od dzisiaj nowa promocja w Plusie, 4 nowe telefoniki (choć jeden dla dziewczyny taki bardziej). no i nie kosztują 1 zl ale troche wiecej. no bo i więcej mają i fajniej wyglądają:) np. se w200i albo samsung e250. oceń je sobie bo naprawę warto się zastanowić
edit
aaa i samsung kolejny model jest my411X jakbys jednak się nad tą firmą się zastanawiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.