GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Zakochani mają nawet 50% więcej za doładowanie bankowe!
Zakochani mają więcej i to nawet 50%! To bardzo proste – wystarczy przez strony internetowe doładować konto swojej usługi „na kartę" w Plusie. Bonus o wartości 50% doładowania jest do wykorzystania na wszystkie dostępne usługi telekomunikacyjne: rozmowy, SMSy, MMSy, Internet. Specjalna promocja „Walentynki" trwa w dniach 12-13 lutego i dostępna jest dla klientów wszystkich usług głosowych na kartę w Plusie.
Dodatkowe 50% wartości doładowania można otrzymać w dniach 12-13 lutego br, a wystarczy tylko dokonać zasilenia swojego konta za pomocą kanału bankowo-internetowego. Promocja dotyczy klientów wszystkich usług na kartę oraz mix w Plusie. Klienci usług „na kartę": Plus na Kartę, Plush, Simplus, Sami Swoi, 36,6 muszą dokonać zasilenia w wysokości 30-99 zł, natomiast klienci Plus Mix i Plush Mix w wysokości 20 zł.
Bonus w postaci 50% wartości dokonanego zasilenia zostanie aktywowany na koncie klienta automatycznie po dokonaniu zasilenia, natomiast nie przedłuża on okresu ważności dla usług wychodzących.
Szczegółowe informacje dostępne są w regulaminie promocji.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Czw Mar 12, 2015 10:56 Na wiosnę aż 50% więcej za doładowanie bankowe!
Na wiosnę aż 50% więcej za doładowanie bankowe!
Nadchodzi wiosna, a w Plusie wiosenna promocja, w której klienci znów mogą mieć więcej. Wystarczy tylko doładować przez Internet konto swojej usługi, a w zamian otrzymuje się aż 50% więcej wartości doładowania. Bonus ten jest do wykorzystania na wszystkie dostępne usługi telekomunikacyjne: rozmowy, SMSy, MMSy, Internet. Promocja trwa w dniach 12-14 marca i dostępna jest dla klientów wszystkich usług głosowych „na kartę" oraz mixa w Plusie.
Dodatkowe 50% wartości doładowania można otrzymać w dniach 12-14 marca br, a wystarczy tylko dokonać zasilenia swojego konta za pomocą kanału bankowo-internetowego. Promocja dotyczy klientów usług „na kartę": Plus na Kartę, Plush na Kartę, Simplus, Sami Swoi, 36,6, którzy muszą dokonać zasilenia w wysokości 30-99 zł, natomiast klienci Plus Mix i Plush Mix w wysokości 20 zł.
Wysłany: Śro Cze 24, 2015 17:26
Specjalnie na wakacje – 40% więcej za doładowanie bankowe w Plusie!
Rusza specjalna wakacyjna promocja doładowań internetowych w Plusie, w której można otrzymać 40% więcej wartości zasilenia! Bonus ten możnawykorzystać na wszystkie dostępne usługi telekomunikacyjne: rozmowy, SMSy, MMSy i Internet. Promocja trwa tylko 25 i 26 czerwca br.
Dodatkowe 40% wartości doładowania można otrzymać po dokonaniu zasilenia swojego konta za pomocą kanału bankowo-internetowego. Promocja dotyczy klientów usług „na kartę": JA+ Na Kartę, Plus na Kartę, Plush, Simplus, Sami Swoi, 36,6, JA+ Internet Na Kartę, Plus Internet Na Kartę, którzy muszą dokonać zasilenia w wysokości 30-99 zł. Dla klientów ofert JA+ Mix, Plus Mix oraz Plush Mix bonus promocyjny naliczany jest tylko przy doładowaniu nominałem 10 i 20 zł.
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 11:09 Pierwszy dzwonek, czyli 50% gratis do doładowania!
Pierwszy dzwonek, czyli 50% gratis do doładowania!
W dniach 1 i 2 września rusza specjalna promocja doładowań internetowych w Plusie, w której można otrzymać 50% więcej wartości zasilenia! Bonus ten możnawykorzystać na wszystkie dostępne usługi telekomunikacyjne: rozmowy, SMS-y, MMS-y i Internet. Promocja trwa tylko 1 i 2 września br.
Dodatkowe 50% wartości doładowania można otrzymać po dokonaniu zasilenia swojego konta za pomocą kanału bankowo-internetowego. Promocja dotyczy klientów usług „na kartę": JA+ Na Kartę, Plus na Kartę, Plush na Kartę, Simplus, Sami Swoi, 36,6, JA+ Internet Na Kartę, Plus Internet Na Kartę, którzy muszą dokonać zasilenia w wysokości 30-99 zł. Dla klientów ofert JA+ Mix, Plus Mix oraz Plush Mix bonus promocyjny naliczany jest tylko przy doładowaniu nominałem 10 i 20 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.