GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 09:25 Co kupiliście bliskim na święta
W waszych rodzinach też kupuje się wszystkim prezenty?
U mnie tak (niestety, a może stety?)
Koszty są spore, ale przyjemność z odpakowywania prezentów niezapomniana.
Co kupiliście swoim bliskim?
mama - suszarka
tata - zestaw filmów dvd
siostra - korale, szal, kolczyki
brat - zestaw magika (ma umieć coś takiego http://alemagia.pl/inne/U...-z-youtube.html wykonać samodzielnie
babcia - nasze zdjęcie w ramce
dziadek - zestaw kosmetyków (nie było już pomysłu)
Ja w tym roku mam takie szczęście, że bez dłuższego zastanawiania się udało mi się wymyślić co kupić.:). Siostra dostanie dizajnerską tablicę magnetyczną, ojciec prawdopodobnie ładowarkę do samochodu, mama perfumy, a siostra buty do siatkówki.
Ja w tym roku chcę kupić dla brata taką koszulkę dla dj Myślę, że powinna mu się spodobać bo lubi taki klubowy styl. Jak myślicie czy taki prezent będzie ok?
santi
Masz na myśli te takie płaskie monitorki na ścianę, na których sobie można wyświetlać różne obrazki? Widziałem ostatnie takie w Media Markt, ale szczerze mówiąc to mi się za bardzo nie podobały - mimo wszystko prawdziwy obrazek lepiej wygląda, ale to tylko moje zdanie.
Jeśli chodzi o prezenty na święta, które powolutku się zbliżają - myślałem o tym, żeby kupić dla swojej mamy jakieś dobre perfumy, a dla ojca buty do chodzenia po górach , żeby mógł zabrać na jedną ze swoich wypraw w góry - mam nadzieje, że im się spodoba, ale jak ich znam to pewnie tak
Moja rodzina składa się z rodziców i dorosłych dzieci i zwykle kupujemy schematem "rodzice dla dzieci, dzieci dla rodziców". Od lat kupujemy bardzo podobne prezenty - kosmetyki, czasem jakiś ciepły sweter czy koc, ogólnie przydatne rzeczy użytku codziennego.
To i tak nieduże koszty. Pomyśl, że ja mam do obdarowania:
dwóch braci: + dwie bratowe i trójka ich dzieci
siostra + jej mąż
Mój mąż, 2xrodzice i 2xteściowie.
Dla dziadków przeważnie jakiś drobny prezent wspólny.
No i dwie przyjaciółki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.