GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Poszukuje dobrego smartphone z 5 calowym (max 5.7) ekranem o rozdzielczosci min. hd
na oku mam doogee dg550 oraz goclever insignia 5x ale oba maja zbyt mało ramu
prosze o pomoc !
Telefon: Iphone 5S
Sieć GSM: Play
Internet: Play
Wysłany: Pon Lis 16, 2015 14:27
Może Overmax Vertis 5010? Posiadam taki, wielkim plusem jest na pewno to że posiada duży ekran co w moim przypadku umożliwia oglądanie tv przez internet.
Za 730zł masz 5cali, 8rdzeniowy procek dość potężny na telefon za takie pieniądze. Alumioniową obudowę i 16 Megapikselowy aparat z tył i 5 z przodu.
Jest pełno sklepów polskich, które ściągają telefon z Chin. Może ci się wydawać, że Chiny to tandeta, ale używam go 3 miesiac i ani razu mnie nie zawiódł a wyświetlacz HD sprawia, że grafika nie musi się męczyć z 1080P
Polecam z doświadczenia.
Jak chcesz większy jest też Redmi 3 Pro z większym ekranem i rozdziałką FullHD.
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Sob Kwi 16, 2016 10:59
czamarek napisał/a:
z tym 16mpx to pojechałeś. Po za tym Redmi 3 kosztuje około 500zł, jak dałeś więcej to zostałeś wkręcony w jakieś pseudo promocje z kuponami itp. https://www.youtube.com/watch?v=jUDHnNvDrLo
Tanie są Polskie MyPhony, a dokładniej model CUBE ma 5,5 Cala i jest bardzo tani, a w środku ma całkiem przyzwoity sprzęt. Używałam go przez 2 lata i świetnie się sprawował.
Dwa lata w tel. komórkowej to szmat czasu i przez ten czas wiele się zmienia
Zmienia się cena, bo tanieją znacznie Ja akurat wole sobie kupić takie 2,3 letnie, które już są sprawdzone, a nie jestem z tych osób co potrzebują tego najszybszego, ważne tylko, żeby miał te min 5 cali i nie był zbyt podatny na uszkodzenia podczas upadków.
Ja Ci polecam Huawei P8 Lite. 5 cali, 1280 x 720, ośmiordzeniowy 1,2 GHz. Mam go od pół roku i sprawdza się rewelacyjnie a miałem już wiele modeli telefonów Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.