GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
witam, czy mozecie polecic jakieś atrakcyjne oferty prepaidowe, przyznam szczerze ,ze więcej smsuje niż rozmawiam. Przegladalam strony operatorow, ale nie zawsze jest podana informacje z jakimi innymi pakietami można laczyc oferte, stad moje pytanie- które pakiety są godne uwagi?
W TT mam m.in. Godziny za grosze po 99 groszy za godzinę rozmowy, smsy po groszu i numerki za grosze - 3gr za minutę w sieci. To tylko kilka przykładów, ale jest tego o wiele więcej.
W TT i Heyah są podwójne doładowania. Podwajając największe doładowanie dostaje się w zasadzie drugie gratis - 2 razy więcej kasy do wykorzystania na wszystkie usługi, daje rade na kilka dobrych miesięcy
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 21:13 Re: oferty na karte?
mateuszBBB napisał/a:
witam, czy mozecie polecic jakieś atrakcyjne oferty prepaidowe, przyznam szczerze ,ze więcej smsuje niż rozmawiam. Przegladalam strony operatorow, ale nie zawsze jest podana informacje z jakimi innymi pakietami można laczyc oferte, stad moje pytanie- które pakiety są godne uwagi?
Wszystko zależy od Twoich oczekiwań. TT ma podwójne doładowania (100% kwoty doładowania gratis, do wykorzystania na wszystkie usługi), pakiet 1000 minut w sieci za 6 zł, nielimitowany dostęp do neta za 9zł/miesiąc, pakiet smsów wymiennych na mmsy za 6 zł/miesiąc. Moim zdaniem to jedna z lepszych ofert, ale wszystko zależy od twojego profilu dzwonienia.
Pakiet 1000 minut w sieci rzeczywiście jest bardzo atrakcyjny,natomiast gorzej wychodzi jeżeli dzwonisz poza nią-podobnie jest w Simplusie. Wszystko zależy od Twoich oczekiwań i od tego czy dzwonisz głównie w sieci czy poza nią.
Wysłany: Pon Lut 22, 2016 12:29 Re: oferty na karte?
mateuszBBB napisał/a:
mój chłopak ma jeszcze karte cały czas swoją pierwsza orange pop ( dawna idea) i jest zadowolony
Miałem już telefonu u kilku różnych operatorów, oczywiście przenosząc do każdego z nich ten sam numer i na ten moment wybrałem ofertę bez limitu w Orange. Za 25 złotych mogę dzwonić do wszystkich sieci bez obaw o koszty, a właśnie na tym mi najbardziej zależy. To ciekawe, że telefony na kartę mają dużo korzystniejsze warunki od abonementu
Hej hej! Podepnę się! Słuchajcie, kończy mi się umowa abonamentowa i nie wiem czy lepiej wziąć kolejny abonament czy raczej ofertę na kartę. Dodam, że planuję kupić huawei p9, w abonamencie lub oddzielnie. Pomożecie? Bo jeśli mam być szczery, średnio orientuję się w temacie.
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Czw Paź 27, 2016 19:00
A jaki jest profil korzystanie z usług telefonicznych ?
Tzn ile wydzwaniasz minut?
Czy są miesiące że mniej korzystasz z telefonu?
Czy i ile korzystasz z internetu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.