GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Może to ten koleś, który nękał kobiety przez telefon? Podszywał się pod różne numery, tylko dzwonił znacznie bardziej intensywnie Pewnie padłeś ofiarą stalkera (kilka dni temu tvn puścił w tej sprawie reportaż)
Teraz juz nawet weszla jakas ustawa w tej sprawie.Ale mnie to zastanawia jak oni to wszystko robią,skad biora takie numery...
Możliwe, ze ktos podał komus twoj numer np na zagranicznym czacie, albo gdzies za granica, albo ktos ma podobny numer do CIebie i ktos sie pomyslił, albo byłby wasciciel gdzies podał ten numer tefonu i teraz sa taego skutki...mozliwoscie jest duzo, ale tak naprawde nic z tym nie zrobisz...mozesz jedynie zmienic numer telefonu...
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 12:04
Ja również polecam zmianę numeru telefonu, przynajmniej uniknie się kolejnych niepotrzebnych nerwów. Miałam podobny przypadek i było to jedyne godne wyjście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.