GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Proszę o pomoc w wyborze tel., cechy:
Nowy do 500 zł
Wielkość ekranu powyżej 4 cali
dobry aparat i nagrywanie wideo,
solidnie wykonany, żeby się odrazu nie rozleciał przy pierwszym lepszym upadku
Generalnie ma służyć do odbierania rozmów i dzwonienia oraz robienia zdjęć, filmików rodzinnych podczas wycieczek, spacerów.
szukam telefonu o podobnych cechach z budzetem do 800 zl i dla dziewczyny
jaki model polecacie?
Nowy do 500 zł
Generalnie ma służyć do odbierania rozmów i dzwonienia oraz robienia zdjęć, filmików rodzinnych podczas wycieczek, spacerów.
jaki model polecacie?
Dołóż ok 100 zł i kup Samsunga Galaxy S III mini La Fleur - świetny telefon. A w serii La Fleur stworzony z myślą o kobietach. Ma kwiatowe motywy oraz fajne kolorowe obudowy.
Nowy do 500 zł
jaki model polecacie?
Dołóż ok 100 zł i kup Samsunga Galaxy S III mini La Fleur - świetny telefon. A w serii La Fleur stworzony z myślą o kobietach. Ma kwiatowe motywy oraz fajne kolorowe obudowy.
😊 podoba mi sie 😊
a ewentualnie jeszcze jakis inny model? Moze cos z Nokii?
Jeżeli nie masz nic przeciwko windows phone to poleciłbym Nokię 630... ekran powyżej 4 cali, dobry aparat, przystępna cena no i kilka fajnych kolorków do wyboru
Nie wiem jaki najlepiej telefon wybrać, a mam do wyboru:
- LG L Fino
- HTC Desire 310
- LG L65
- LG F60
- Sony Xperia E3
- Samsung Galaxy Core Prime
- Sony Xperia M2
Czego chcę od telefonu ?
- Możliwie najlepszej jakości zdjęć
- Aby bateria trzymała jak najdłużej
Bardzo prosiłbym o wskazanie najlepiej dwóch najlepszych telefonów (ten lepszy proszę pogrubić albo napisać, że jest lepszy od drugiego), które spełnią moje wymagania.
Szukam nowego telefonu, przede wszystkim dobrze trzymającego baterię. Jestem zainteresowany aukcjami internetowymi i dlatego szukam opinii, czy z podanych tam ktoryś polecacie?
Szukam nowego telefonu, przede wszystkim dobrze trzymającego baterię. Jestem zainteresowany aukcjami internetowymi i dlatego szukam opinii, czy z podanych tam ktoryś polecacie?
"przede wszystkim dobrze trzymającego baterię"....... skoro tylko takie kryterium to wybieraj z najdroższych i najbardziej wypasionych oraz markowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.