GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Maj 23, 2007 12:24 NOKIA 3220 bez dźwięku
Mam problem z Nokią 3220. Wczoraj mi upadła i rozsypała się, tzn. obudowa się otworzyła i bateria wypadła. Poza tym nie zauważyłem, żeby coś się urwało.
Pewny byłem, że nic się nie stało, złożyłem telefon i wszystko wydawało się ok. Po pewnym czasie jednak stwierdziłem, że w telefonie nie ma dźwięku, tzn. nie odrgywa żadnych dzwonków, czy to przy smsie, czy przy przychodzącym połączeniu, czy jak chcę odegrać dźwięk w galerii. Jedyne dźwięki jakie wydaje to "pikanie" przycisków.
Sprawdzałem konfigurację, dźwięki są włączone, głośność prawie na maksa. Wyłączałem i włączałem telfon parokrotnie, wyjmowałem kartę sim i nic nie pomogło. Może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki!
Witam serdecznie,
..jeżeli jesteś trochę sprytny i masz w domu odpowiedni sprzet - torxa, to rozkręcisz sobie telefon i sprawdzisz czy buzer się nie przesunął i przylega do wyznaczonego miejsca na płycie głównej i ogólnie jak wygląda środek i czy coś wygląda niepokojąco..
Pozdrawiam i 3mam kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.