GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 15:57 Telefon za około 600-700 PLN
Witam, tak jak w temacie poszukuje telefonu za około 600-700 PLN. Troszkę poszukałem i zastanawiam się pomiędzy tymi telefonami:
Motorola K1, Motorola V3i, Nokia N70, Nokia 6680.
Nie chcę K750 ponieważ mam takiego w rodzinie i nie podoba mi się jakość wykonania tego telefonu. Proszę o poradę, może coś innego z serii 6xxx Nokii? Szczerze mówiąc jestem jakoś napalony na te Nokie.
Witam serdecznie,
Może zastanów się dobrze nad N70 lub nad 6680 lub 6630 ?? Ogólnie fajne telefoniki, Motorole też nie są złe, ale ja też lubie Nokie i myślę że wziołbym eNkę
Pozdrawiam
Wczoraj przeglądałem różne fora i chyba jednak zdecyduje się na Nokię E50. Dobra bateria, wyświetlacz lepszy niż w N70, mniejsze wymiary, no i troszkę cena niższa. Co o tym myślicie? Co takiego ma W810 że wielu ludzi mi go tak poleca?
Witam serdecznie,
Co do E50 to fajny telefonik..chociaż osobiście nie jest on moim faworytem . Co do W810i to kozak maszynka...seria Wu mówi sama za siebie..heh muzyczka gra naprawdę konkretnie no i ogólnie przyłożyli się do wykonania i funkcji telefonu .
Co do Twojej decyzji..myślę, że spokojnie weź sobie E50..będziesz zadowolony, a i w kieszeni pare monet zostanie .
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
Khazar N73 nie jest dobrym telefonem..on jest poprostu mega wypasionym telefonikiem..bez kitu..super maszyna...polecam i mam nadzieje, że będziesz zadowolony .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.