GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Paź 29, 2017 20:44 3 telefony, ktory wybrac?
Siemanko, zastanawiam sie nad zmianą telefonu i na celowniku mam 3 rodzaje telefonow:
- iphone 7 plus 32gb
- iphone 7 128
- xiaomi mi mix
Co mozecie mi powiedziec o tych telefonach? Oglądalem recenzje na youtube, ale chciałbym tez uslyszeć opinie subiektywne innych użytkowników. Dodam, że zalezy mi na ekranie i niezawodnosci w systemie.
Mam 7 plus 32gb i szczerze warto w niego zainwestowac. To nie jest moj pierwszy sprzet apple, ale z tego jestem najbardziej zadowolony. Okazuje sie, ze 32 gb calkowicie mi wystarcza, aparat robi zdjecia bardzo dobrej jakosci + bateria trzyma spokojnie minimum 1,5 dnia przy normalnym uzytkowaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.