GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Samsung Omnia
Sieć GSM: Play, Plus, 36 i 6
Internet: DSL
Komunikator: GG
CB: Midland Alan 100 plus
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 18:06 Słuchawka bluetooth,a Windows Mobile 6.1
Witam. Otóż mój problem przedstawia się tak :
Mam telefon Samsung omnia z Windowsem Mobile 6.1..
Ostatnimi czasy dokupiłem słuchawkę bluetooth.
Wszystko działa do momentu kiedy rozmawiam.
Ale chciałbym też słuchać np. muzyki (wiem, że słaba jakość itp) .
Tylko, że problem leży w tym, że jak zainstalowałem aplikacje przystosowane do przesyłania dźwięków z systemu wprost na słuchawkę BT to słyszę tylko szum, i tak mam z każdą taką aplikacją z tej strony. http://www.maxprograms.pl/kategoria,114.html
Po prostu słyszę, że aktywna jest ta słuchawka, ale nic po za tym.
Wysłany: Czw Cze 04, 2020 15:42 Re: Słuchawka bluetooth,a Windows Mobile 6.1
maciejjank napisał/a:
Witam. Otóż mój problem przedstawia się tak :
Mam telefon Samsung omnia z Windowsem Mobile 6.1..
Ostatnimi czasy dokupiłem słuchawkę bluetooth.
Wszystko działa do momentu kiedy rozmawiam.
Ale chciałbym też słuchać np. muzyki (wiem, że słaba jakość itp) .
Tylko, że problem leży w tym, że jak zainstalowałem aplikacje przystosowane do przesyłania dźwięków z systemu wprost na słuchawkę BT to słyszę tylko szum, i tak mam z każdą taką aplikacją z tej strony. http://www.maxprograms.pl/kategoria,114.html
Po prostu słyszę, że aktywna jest ta słuchawka, ale nic po za tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.