GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
w najblizszym czasie szykuje sie do wymiany telefonu , zastanawiam sie , ktory jest najlepszy do wyboru mam : Nokia5200, Motorola L6, Motorola v360, Motorola U6 . Sony Ericsson 200i, przeczytalam duzo opisow tych telefonow ale nadal nie jestem przekonana. Najwazniejsza rzecza ktora biore pod uwage to jakos aparatu w telefonie i zdjec . doradzcie cos z gory dzieki
Witam serdecznie,
..napisz mi jakiej firmy telefonu używałas do tej pory i który z wymienionych przez Ciebie telefonów jest Twoim faworytem.
Muszę znać Twoje zdanie..napewno coś wymyślimy .
Pozdrawiam
tak sie sklada ze kazdej i nie mam faworyta dlatego mam taki straszny problem , wzielabym ta nokie 5200 ale podobno ma slaby aparat a nie wiem jak reszta raczej ma zblizone tylko nie wiem jaki ma motorola v360
Ja też polecam tą Nokie, nie polecam za to W200i, to szmelc, nawet bluetootha nie ma, wyświetlacz szlak by go trafił i ta fantastyczna "prawie" bezawaryjność . Kumpel ma i jego zakupu żałuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.