GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:15 5200
Dawno nie pisałam ale dobra, teraz mój problemik...
Ustawiłam sobie ostatnio kod blokady klawiatury w nokii 5200 i próbując wpisać na 100% poprawny kod pokazywało mi, że kod jest błędny. Po jakichś dwóch godzinach zrezygnowana wpisałam ponownie ten sam kod i tym razem działał. Na razie wszystko jest ok. Ale z czego to mogło wynikać??
Witam serdecznie Pepi ,
..najprawdopodobniej wynikło to z oprogramowania , czasem tak jest w tych Nokiach, że mają "swój Świat" i dopiero po jakimś czasie zaczynają działać poprawnie . Mam nadzieje, że już wszystko okej i nowy telefonik, będzie Ci dobrze służył .
Pozdrawiam
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 15:36
jaki ten telefon jest gówniany brzydko mówiąc ;/
właśnie przestały działać mi klawisze. konkretnie 2. 0 i *.
Witam serdecznie Pepi ,
Weź sprzedaj ten telefon jak najszybciej i kup sobie jakiś normalny dobry telefonik, bo aż mi Cię szkoda
..co rusz trafiasz na jakieś felerne telefony
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.