GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 19:31 Witam wszytskich i prosze o pomoc w wyborze
Witam wszystkich serdecznie!!!
Mam pewien problem.Otóż mój stary telefon tzn siemens C65 sie sam wylacza i zaczyna sie najzwyczajniej psuc(ma 3 lata ).Chce sobie sprawic nowy telefon i myślałem o jakimś Sony Ericssonie.Od 3 dni szukam jakiegos telefonu ale nie moge znaleźc żadnego ktory by mi pasował.Otóż szukam telefonu który obowiązkowo musi miec bluetootha i aparat.Nie ważne ile mega pixeli oby mial bluetootha.Nie musi posiadac mp3 ani innych bajerów bo są one mi zbędne.Tylko żeby był za rozsądną cenę.
Z góry dziekuje, pozdrawiam i życze Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa.
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 21:51
Ciekawy SE to K750i albo W810i. (To tak wg mnie )
Pierwszy kosztuje ok. 500 zł, drugi ok 700.
Podaj przedział cenowy a coś się znajdzie...
ps. oba mają bluetootha
Witam serdecznie,
..skoro ma to być SE do 400złotych to może K 510i ma te rzeczy, które wypisałes i zmieścisz się w przediale cenowym
http://www.allegro.pl/ite..._gwarancji.html
Pozdrawiam
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 19:42
Poleciłbym ci albo k700i, albo k510i. Zleży na czym ci zleży K 700i ma lepszy ekran, a k510i aparat także musisz sam wybierać.
Pozdro
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.