GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:46 Wyższość gier na komórki nad grami komputerowymi
Co sądzicie o danym temacie? Gry komórkowe są może mniej zaawansowane technologicznie, ale też potrafią dostarczyć mnóśtwo frajdy. I co najważniejsze można w nie grać zawsze i wszędzie.
Ostatnio na przykład załatwiłem sobie Samuel Eto'o Street Football z tej strony: http://samueletoostreetfootball.prv.pl/gra.php i od tamtego czasu zastanawiam się nad całkowitym przeniesieniem cyfrowej rozrywki na komórkę.
Tak, teraz gry java są coraz bardziej zaawansowane, poprawiła się przede wszystkim grywalność. Gry 3D (w nowszych fonach) są lepsze od wielu gier, w które zagrać możemy na komputerze.
_________________ Alcatel OT 311 -> Motorola C651 -> Motorola V980 -> BenQ-Siemens C81 (mam do dziś) -> Motorola E398@E1 -> Sony Ericsson K800i@K810i (zakupu żałowałem) -> Motorola E398@E1 -> Nokia N73
Wniosek? Żaden z tych telefonów nie dorasta do pięt Motoroli E398.
no raczej, a zobaczcie to: www.tiny.pl/5pb3. Shrek 3 - jeszcze lepsza gierka, super grafa no i można wygrać se w 910i jeszcze tylko 2 dni i będzie mój:D
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 20:12
No tak w gry na kome można grać wszędzie (ale nie zawsze). No ale są uboższe w warstwie technicznej. A skoro nowe gry na kompa cię nie kręcą to może pora sięgnąć po coś starszego? Ja sam aktualnie gram w Final Fantasy VII i muszę powiedzieć że choć gra jest bardzo brzydka to zachwyca fabułą i klimatem.
PS. na komórki rządzi Elven Chronicles !!!
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.