GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 07:51 CZYSTE LOGO DO NOKII 6300
WITAM WSZYSTKICH.Z JAKIEJ STRONKI MOGE SCIAGNAC CZYSTE LOGO DO TELEFONU NOKIA 6300.LOGO OPERATORA ZNAJDUJE SIE W LEWYM GÓRNYM ROGU WYSWIETLACZA TUZ POD WSKAZNIKIEM NAŁADWONIA BATERII.DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Witam serdecznie,
Proponuję dobrze poszukac po sieci..napewno się coś znajdzie na stronach z gadżetami do GSM..ale napisz dokładnie o co Ci chodzi z tym"czystym logo"??
Pozdrawiam
W lewym gornym rogu wyswietlacza pod wskaznikiem naladowania baterii pojawia sie nazwa operatora w moim przypadku jest to PoP.Chcialbym pozbyc sie tego napisu.Wiem ze w starszych modelach w ktorych logo operatora bylo na srodku wyswietlacza wystarczylo sciagnac czyste logo z pewniej strony internetowej i zapisac w telefonie aby usunac napis.Pozdrawiaam i dziekuje
Witam serdecznie,
Szczerze nie wiem czy uda Ci się wgrać "czyste logo"...może być ciężko . Ja nie bardzo wiem jak możesz to obejść , ale poszukaj w sieci, popróbuj i daj znać czy sie udało ??
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.