GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 17:57 Sony Ericsson z710i czy Nokia 3110
Witam
W związku z tym, że na żywo nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc, a na pomoc w sklepie nie chce liczyć, zwracam sie do Was
Chodzi o to, że niestety wychwalany telefon SAMSUNG E350E okazał się najgorszym telefonem w mojej karierze; rok gwarancji, a po 1,5 roku - poszła taśma, później poszedł wyświetlacz, głośnik... i czekam teraz na wyrok - czy opłaca się naprawiać czy nie..
Niestety umowa dalej trwa a ja telefonu nie mam i postanowiłam zakupić nowy, bez sim-locka oczywiście. Jak zapłacić to za coś dobrego.
Otóż wizualnie i trochę udając, że się znam wymyśliłam sobie, że pod uwagę mogłabym wziąć SONY ERICSSONA Z710i lub NOKIA 3110. Co sądzicie o tych telefonach?
Chce zaznaczyć, że interesuje mnie RADIO, MP3 I DOBRY APARAT ORAZ KARTA PAMIĘCI.
Może zasugerujecie mi coś innego? TYLKO ŻADNYCH ROZSUWANYCH NIE CHCĘ
Telefon tak do ok 600 zł.
Witam serdecznie,
SE Z710i nie kupuj , bo to szajs Bez kitu - MEGA badziewny telefon i podobnie jak ze swoim Samsungiem, będziesz miała z nim przejścia . Co do Nokii 3110..pisaliśmy ostatnio dużo o niej na forum..proponuję przeszukać posty.. poczytać, ..a tak w jednym zdaniu.. to fajny telefon i warto go kupić .
Pozdrawiam
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2007 Posty: 46 Skąd: że znowu ;D
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 20:29
heh 2 telefony znam bardzo dobrze. soniak heh niby ma ten aparat 2 megapixele ale ogólnie jest słaby... ten telefon to jest to samo co w300... Co do Nokii to dobry tel ogólniej teraz jestem jego posiadaczem i jestemz niego zadowolony.
zajrzyj tutaj
http://halohalo.pl/forum/...a4a8c3437964506
pozdrawiam
_________________ nokia 3110 classic ;D
Marta [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 20:37
forum przejrzałam jednak ciekawa byłam Waszego zdania jeśli chodzi o porównanie tych dwóch telefonów.
A może zaproponujecie mi jakiś inny telefon? wymaganie takie jak napisalam wyżej
SAMSUNG odpada zdecydowanie; chociaż jestem w posiadaniu SAMSUNGA E 250 ale z Ery, a ja mam z Orange; po prostu była przedłużana umowa i w związku z zaistniałą sytuacją jest możliwość żebym usunęła sim-locka, ale czy to ma sens? a co będzie jeśli będą takie same problemy jak z E350E?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.