GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
7900 PRISM..no cóz..nie ma ich jak narazie za wiele w Polsce i bardzo żadko można ją spotkać..co do telefoniku...jeden z trochę droższych modeli Nokii, wzorowany na Vertu - taki sam kształt klawiatury oraz umiejscowienie i zabudowa aparatu w kształcie poziomego rombu..telefonik wygląda bardzo fajnie - ciekawy wygląd stylistyczny..inny niż wszystkie co do parametrów... wyświetlacz 16mln kolorów, 240x320, aparacik średni - 2.0 mpx z lampą błyskowa i 8krotnym zoomem no i troszkę słaba bateria 850mAh Li-Ion...poza tym, chyba nic więcej nie będe o nim pisał..od strony technicznej nie wiem, bo nie widziałem go od środka ani nie testowałem..
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
..dokładnie - różnica jest w pamięci, no i oczywiście w cenie
Dodatkowo 7500 PRISM ma baretię, o troszke mniejszej pojemności 700mAh, ale posiada możliwość rozszerzenia pamięci..z tego co pamiętam..to w zestawie jak się kupuje 7500 dają do tego karte pamięci 512MB..
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.