GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Mam nie co maly problem
Wzialem kumpla telefon Se k508i bo dostal z umowy nowy
Se k508i byl w erze ja zdjalem simlocka i jest aktualnie w PLUSIE
Wie moze ktos jak mam skonfigurowac tel. aby moc sie laczyc z INTERNETEM
Poniewaz nie mam czasu na siedzenie przy kapie i potrzebuje sciagnac gg na tel. ale nie mam
mozliwosci z polaczeniem sie i pobrania.
PROSZE O OPISANIE CO I JAK ORAZ GDZIE ?
Z gory dzieki:)
GG dziala przez JAVE jak cos zeby byla dobra konfiguracja pzdr.
A ogolnie gdzie to w klepac bo cos tam po przestawialem ale wogole sie nie laczy tzn. pokazuje ze sie laczy pisze ŁĄCZENIE ale tak mozna czekac i czekac
Jesli moglbym prosic jeszcze KROK PO KROKU gdzie to wklepac
Witam serdecznie,
..no kolego..poszukaj w USTAWIENIACH telefonu, napewno gdzieś masz ikonki od neta, czy jakies ustawienia parametrów...szczerze nie pamiętam dokładnie gdzie to jest w K508i....
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
..nie wiem co jest grane..najlepiej podejdź do salonu PLUSa i poproś, żeby pomogli Ci to skonfigurować - zrobią Ci to na miejscu
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.