GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
..może jakoś bardziej się sprecyzuj ..podaj firmę lub modele, które Cię interesują lub kwotę pieniędzy jaką dysponujesz do wydania..i co to są te bajery
Pozdrawiam
siema MACIAS, tak naprawde to chodzi mi o długo trzymajaca baterie, najlepiej w NOKI, JAKOS SIE PRZYZWYCZAILEM DO TEGO PRODUCENTA.Dobrze by bylo z 1GB, 2GB karta- zeby poogladac filmy na wykladach hahahaaaa.
Witam serdecznie,
..mhhh kwota całkiem fajna do wydania, ale niestety..telefonik z dobrymi bajerami, fajnym wyświetlaczem eliminuje niestety długą żywotność baterii . Wszystkie fajne telefoniki, które mógłbym Ci polecic mają niestety liche baterie - nie dlatego, że są słabe czy coś, ale poprostu nowe, dobre telefony zżerają mnóstwo energii - dużo prądu zużywa wyświetlacz, mp3ki, kamera itp gadżety W tym przedziale cenowym z Nokii mógłbym Ci szczerze polecić Nokię N73, N80 lub N91. W każdym z nich bateria średnio 3ma od 1-3 dni przy dość intensywnym używaniu, chociaż różnie to bywa i może być tak, że raz dziennie będziesz musiał ładować telefon .
..no chyba, że masz już upatrzone jakieś modele, to napisz mi na forum jakie, to napiszę Ci czy warto je kupić i jak to wygląda od strony awaryjności - od strony serwisowej .
Pozzdrawiam i dzięki za plusika
WITAM, zaproponowali mi dzisiaj w salonie orange za 360 zł, nokie N70, kupujac ja przez internet w salonie zapłace około 240 złoty-100 w kieszeni!!! Co ty na ten model noki,co do bateri juz sobie zdalem sprawe ze do 3 dni max, jak w uzytkowaniu ten model? jak z awaryjnoscia??? POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODP...
Witam serdecznie,
..no to faktycznie lepiej zamówić przez neta..100wka przed Świętami się przyda .
Co do N70 - technicznie - fajny wyświetlacz 256 tyś. kolorów 176x208, wbudowanej pamięci tylko 22 Mb, ale ma slot na kartę, więc możesz rozszerzyć nawet do 2GB .Dwa aparaty foto - jeden 2.0 mpx, drugi VGA.
..ogólnie telefonik naprawdę fajny - pracuje na Symbianie, więc możesz mu wgrać co tylko chcesz i modyfikować jak tylko chcesz to taki "kombajn" telefon - możesz mieć w nim wszystko..od pilota do telwizora, przez NAVI itp. bajery . Co do awaryjnośći, to nie jest to telefon jakoś bardzo wadliwy - jak nie będziesz go szanował,rzucał nim itp. to się będzie psuł..ale to chyba jak każdy źle traktowany telefon. Ogólnie elektronika użyta w tym telefonie jest dobra, z głową zaprojektowana płyta i umiejscowienie poszczególnych elementów, pod względem technicznym tetefonik jest dobry i ktoś, kto go projektował poświećił mu sporo czasu i wyszło mu to naprawdę dobrze. W prawdzie jest to dość spory, ale myślę, że warto go kupić...ja osobiście polecam Ci N70 .
Pozdrawiam
N70 możesz śmiało brać jeśli nie przeszkadza ci jego wygląd (przede wszystkim wielkość). Ten telefon ma bardzo dobre "wnętrzności" i jest naprawdę wytrzymały... Mój znajomy ma już go 2 lata i do tej pory działa bezawaryjnie. Mój kumpel pracuje na budowie, więc jego komórka dużo przeszła. Wpadł mu nawet do cementu , po czym mój znajomy go wyciągnął, przeczyścił i wszystko było ok . Zaliczył ona bardzo dużo różnych upadków i uderzeń (i ma naprawdę porysowaną obudowę... wygląda jakby ją traktował papierem ściernym ), ale (co jest bardzo dziwne) nigdy jeszcze nie był w żadnym serwisie ...
Bateria po 2 latach trzyma mu 2 dni przy normalnym użytkowaniu (nie wiem jak było na początku)...
Więc jeśli wygląd będzie ci odpowiadał to śmiało bierz ten telefon i nie zastanawiaj się dłużej ...
czesc wam , powiedz mi skad moge posciagac do noki N70 rozne programy, np.navi itp...
ile tych programow moze byc w telefonie zeby nie zaklocaly jego dzialania, moze inaczej nie spowalnialy !!!. ?????????????????????????
Witam serdecznie,
..jak wsadzisz kartę 2GB to troszkę programików możesz tam wrzucić - telefonik może troszkę zamulać jak będzie zawalony, ale jak powgrywasz sobie tylko rzeczy które będziesz używał i nie będziesz 3mał na karcie programów wogóle Ci nie potrzebnych to wszystko będzie okej i telefonik nie będzie mulił . Co do NAVI to musisz sobie kupić moduł GPS i wgrać do telefonu jakiś programik..np. TomToma, NAVI Experta albo jakiś inny program i będzie okej. Teraz praktycznie w każdym serwisie-komisie GSM wgrają Ci taki programik do NAVIgacji i to za niedużą kwotę .
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
Nie ma za co hitec polecam się na przyszłość .
Co do 6630 - no całkiem przyjemny telefonik, ciekawie zrobiony i nawet funkcjonalny..co doawaryjności robiłem dwa takie telefony - jeden był po zalaniu, a wdrugim padł głośnik ale wymieniłem i hulllał jak się patrzy..poza tym ja się nie spotkałem osobiście z większymi awariami .
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
E 65 jest całkiem fajnym telefonikiem - narazie żadko spotykanym na serwisie, ale raczej mało awaryjnym więc chyba warto sie nim zainteresować
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.