GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Sty 23, 2008 13:11 Problem z Nokią N70
Witam wszystkich. Z góry przepraszam jeśli powtarzam się z tematem, ale to pierszy mój post. Mam do was pytanie. Czy ktoś z was jest posiadaczem Nokii N70? Ja mam ją od paru dni i poprostu dostaje szału. Pomijam fakt, że wolno chodzi. Po każdym wyłączeniu telefonu ustawia mi się standardowa tapeta orange. Podczas pisania smsów, i nie tylko, są jakieś dziwne białe przebicia w postaci pojawiających się pasków przy każdym naciśnięciu klawisza. Czy ten telefon po prostu tak ma, czy trafiłam na jakiś lewy model?
Z góry dziękuję za pomoc
Witam serdecznie,
..ogólnie N70 strasznie zamula sam z siebie, ale jeżeli chodzi o te białe paski to trafił Ci się felerny telefonik - proponuję iść do salonu i oddać go na gwarancji !!
Pozdrawiam
Już byłam w salonie. tzn. poszlam bezpośrednio do serwisu Nokii i po wgraniu nowego oprogramowania (nie Orange!!!!) okazało się że problemy zniknęły. Nawet zamulanie się poprawiło. Dziękuję za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.