GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 19:44 Problem z dzwonkami Mp3 motorola v3 razr
Witam mam mały problem z dzwonkami mp3 a mianowicie jest on taki :
że jak je nagrywam na tel przez kompa to mi ich nie wyświetla(pamiec jest wolna około 11% )
(nagrywam mp3 z nazwą .mp3)jak nagrywam obrazki to działa .To samo mam jak ktoś mi wyśle mp3 przez blutacza pojawia sie komunikat plik uszkodzony a jak wyślę mi ktoś tapetę to działa. Proszę o pomoc z góry dzięki.
Pozdrawiam
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 22:23
Witam!
Po pierwsze proszę nie pisz "blutacza"....
A teraz do rzeczy. Problem może dotyczy długości utworu mp3? W jakimś telefonie właśnie miałem podobny problem i przyczyną właśnie była długość utworu mp3/wielkość pliku mp3. Więc może spróbuj wgrać jakiś mały plik mp3 i wtedy spróbuj.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Witam serdecznie,
Podejdź do serwisu - komisu GSM i poproś, żeby sprawdzili Ci jaka masz wersje oprogramowania ?! Jeżeli będzie stara, to niech wgrają Ci nową wersję lub oprogramowanie od Vki z pólki wyżej i będzie okej .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.