GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
WITAM.JEST PYTANKO.PROSZE O POMOC.W JAKI SPOSOB ZROBIC TRANSFER DANYCH Z KOMPUTERA DO TELEFONU?DOKLADNIE CHODZI O PLIKI MUZYCZNE I ZDJECIA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH UZYTKOWNIKOW.
BEDE WYSYLAL PRZEZ KABEL USB.SYSTEM OPERACYJNY TO WINDOWS XP 98.DZIEKUJE ZA ZAINTERESOWANIE.CHCE DODAC ZE NIE JESTEM ZA BARDZO BIEGLY W TYCH NOWINKACH TECHNICZNYCH I KOMPUTERACH.POZDRAWIAM WROCLAW Z ANGLII.W POLSCE MIESZKAM NIEDALEKO CIEBIE.OPOLE.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Kwi 02, 2008 21:50
Skoro masz kabel to zapewne potrzebujesz jakiegoś programu. Chyba że nie potrzebujesz sterowników to wtedy w Mój Komputer powinien pojawić Ci się dysk przenośny.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Witam serdecznie,
Moja druga połówka używa tego telefonu i jest bardzo zadowolona..jeśli nie masz jakiś mega wymagań, ani oczekiwań to jest to fajniutki telefonik dla kobietki
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.