GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Siemka jestem posiadaczem Motoroli c651. Mam co doniej kilka pytań aczkolwiek moge również na temat jej pomuc wconietórych sprawach. Noto tak:
1. Czy do tej wersji Motoroli są wymienialne obudowy bo pytałem dosłownie wszędzie i niemoge znaleźć?
2. Mam kabel USB(mini-USB) do c651 tylko niewiem jak sie nazywa i skąd moge ściągnąć programy do zgrywania zdjęć, dzwonków gier itd z komórki na Kompa i z kompa na komórke. Prosiłbym o pomoc podanie linka lub nazwy tekiego programu.
Z góry dzięki
P.S Moje GG: 9875057-Paweł
moto Gość
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 09:38
Jak ktos szuka obudowy do motki c650/c651 to morzna ją zamówic w kazdym komise. A co do programów wystarczy program p2kman albo mobile phone tools v2.0 lub v3.11
Gość
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 13:53
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kod:
[code][/code]
Gość
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 14:46
ja też poszukuje oprogramowania
Gość
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 14:58
i ja
gosc9 Gość
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 14:48
szukalem p2kman i znalazlem ale do Motki C651 nic nie bylo dajcie jakis adres albo link konkretny
Gość
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 10:49
Hej mam wielka prosbe. ma ktos moze program Mobile Phone Tools do motoroli c651, kabel juz mam ale potrzebny mi program
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.