GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
Szczerze odradzam SE - są to bardzo wadliwe i niedopracowane telefony .
Może i wygląda świetnie, ale tylko wygląda .
..pamiętaj liczy się wnętrze i to.. jak telefonik zachowuje się podczas użytkowania ??
..uwierz mi z czasem będziesz miał go dość, a W910i pokaże swoje prawdziwe JA..i to mega słabe JA
Pozdrawiam
W sumie wolę nokie ale ten model SE ma coś w sobie. Ogólnie pytam bo można go teraz zgarnąć jako nagrodę w konkursie i zastanawiam się czy brać udział :
Witam serdecznie,
..może i ma coś w sobie, ale jest niedopracowany i nie będziesz zadowolony..uwierz mi...Nokia to Nokia..na bank będzie o niebo lepsza od W910i.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.