GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Mialam podobny dylemat calkiem przed chwila Zdecydowalam sie na heyah, czy slusznie sie okaze, ale nowa oferta mnie przekonala. Narazie jest w fazie testow plusem tego wszystkiego jest to, ze zanim sie ostatecznie zdecyduje moge jeszcze porzucic starter, narazie jednak jestem zadowolona i nie znalazlam lepszej oferty dla siebie.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:09
I to jest dobre w pre-paid, w każdej chwili możesz zrezygnować i wyrzucić sim do śmieci bez konsekwencji .
Nowa pferta heyah jest całkiem niezła z tego co widziałem. Dla mnie naj okazała się taryfa mix plus z całkowicie darmowym numerem do którego dzwonie i pisze bez jakich kolwiek ograniczeń
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:57
ziomiwan, kartę z abonamentem tez możesz wrzucić do śmieci tylko, że będziesz ja dalej musiał opłacać .
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
moglby kolega napisac na co sie w koncu zdecydowal :-> i jakie argumenty w koncu przewazyly, ciekawa jestem jak w przypadku innych osob obrot przybrala kwestia ktora niedawno sama przerobilam pozdrawiam
Szczerze od razu odradzam Ci Orange ja mam same problemy z typami ciągle mi odłączają tel od sieci za niby zerwanie umowy i straszą karą 900zł albo ponownym podłączeniem za 200zł i abonament dalej ... Zawsze mają wymówkę ,że spóźniam się z opłatami (jasne a kto płaci w kasie w głównym salonie Orange W Bdg ?) Zero promocji i kradną kasę z konta ... kiedyś chciałem nawet nie chciał po prostu nie wykorzystałem z 2miechów 50zł które mam w abonamencie i zaoszczędziłem łącznie 80zł patrzę na 3 miesiąc stan konta 45zł ... ORANGE mówimy NIE
ziomiwan, kartę z abonamentem tez możesz wrzucić do śmieci tylko, że będziesz ja dalej musiał opłacać .
W sam raz, jeśli jesteś zbiegiem albo masz zamiar obrabować skarb państwowy Polecam Równą Taryfę w Heyah - będziesz mógł rabować ze wspólnikami zza granicy.
teraz wszedł do sieci ten serwis, który pomaga w wyborze taryfy - porównuje wg kryteriów przez ciebie ustawionych. nie pamietam jak się nazywa ale pisali o nim na media2.pl a na bilboardach była akcja z WC gdzie niby kobieta sikała jak facet:)
A ja z innej beczki jak ktoś chętny na coś z orange piszcie na gg: 1876300
warunki korzystniejsze niż w salonie.
Jak ktoś napisze oddzwonię najpóźniej dzień później z centrali orange
Szczerze od razu odradzam Ci Orange ja mam same problemy z typami ciągle mi odłączają tel od sieci za niby zerwanie umowy i straszą karą 900zł albo ponownym podłączeniem za 200zł i abonament dalej ... Zawsze mają wymówkę ,że spóźniam się z opłatami (jasne a kto płaci w kasie w głównym salonie Orange W Bdg ?) Zero promocji i kradną kasę z konta ... kiedyś chciałem nawet nie chciał po prostu nie wykorzystałem z 2miechów 50zł które mam w abonamencie i zaoszczędziłem łącznie 80zł patrzę na 3 miesiąc stan konta 45zł ... ORANGE mówimy NIE
Tak tylko nie zapominaj że minuty przechodzą tylko o 1 miesiąc, chyba że wybrałeś sobie dłuższy kapitał złotówek to o dwa
kentoro to był post z przed roku. Ale skoro już o Orange mowa to sieć nie szaleje w tym roku, spadek ilości klientów, obniżenie przychodów i promocje słabsze od konkurencji. Jak dalej zapatrujecie się na operatora?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.