GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam! Znalazlam telefon, ktory bardzo mnie zainteresowal. Niestety marka praktycznie nieznana no i angielskie menu. Czy ktos sie orientuje co to za producent? I czy gdzies wgrywaja do niego polskie menu (najlepiej w Szczecinie:P)? Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje, chce wiedziec o nim wszystko
Pozdrawiam i załaczam link do aukcji z allegro: http://www.allegro.pl/ite...ld_diamond.html
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:32
Niektóre telefony jak np. ten o którym mówisz nie wychodzą i nie wyjdą w Polsce. Szanse na wgranie polskiego menu masz wiec raczej nikłe.
P.S. Oglądając fotki z menu miałem lekkie uczucie déjà vu. jakbym widział już w jakiś telefonach te ikonki.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Kurcze strasznie wpadł mi w oko ten telefon ale nic o nim nie wiem. Nie ejst to zadna znana firma, zeby wiedziec czego sie spodziewac. Popularny niestety tez nie jest, wiec nie sadze zeby ktos mial jakies konkretne informacje na jego temat. Bardzo mnie zainteresowal, niestety chyba bede musiala obejsc sie smakiem Jezeli bylaby mozliwosc wgrania tego menu PL to mysle ze powaznie bym sie zastanowila.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 20:28
Ale myślę że angielskie menu nie powinno być tu problemem. Nie mamy tu raczej doczynienia z jakimś systemem operacyjnym więc obsługa przy minimalnej wiedzy języka angielskiego będzie prosta. Więc jeśli Ci się tak bardzo podoba to bierz go .
Co do nieznanych marek. Wcale nie oznacza to że są to jakieś złe telefony. Brat ostatnio kupił jakiś wynalazek o nieznanej marce i jest super. Gra baaaardzo pięknie, ładnie wygląda, duży dotykowy wyświetlacz i bardzo prosty w obsłudze. Więc myślę że warto zaryzykować. W razie czego możesz go przecież sprzedać.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 20:41
Ja jednak wolałbym nie ryzykować. Ale jeżeli podoba ci się, a znasz trochę angielskiego to to menu nie powinno być wielką przeszkodą.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 23:26
Dlaczego nie?
Nieznane nie oznacza gorsze.
Kiedyś nie znałem marki odzieżowej ROCA WEAR myślałem że to coś gorszego niż to co można kupić w Polsce w sklepach, ale okazało się, że jest lepsza niż wszystko co można kupić w Polsce . Z telefonami jest podobnie według mnie. Warto spróbować aby się przekonać, że to czego nie znamy nie koniecznie jest gorsze, a może nawet i lepsze . Trochę namieszałem ale myślę że da się znaleźć sens.
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 07:55
Nie porównywał bym telefonów do ubrań. Jak w telefonie zrobi ci się 'dziura' to nie załatasz jej tak łatwo jak w bluzie.
A słyszeliście moze o marce telefonu Cect? Ona teraz wyrpodukowala mnostwo podrobek orznych innych telefonow? Wpadl mi tez w oko wlasnie telefon tej firmy. Moze o niej wiecie cos wiecej? Moze ktos posiada wlansie telefon tej firmy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.