GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
ja również przymierzam się do kupna 6310i , w związku z tym mam pytanie do posiadaczy fona:
1.czy jak się z kimś rozmawia to głośno tą osobę słychać? telefon będę używać miedzy innymi w pracy gdzie jest trochę hałas. właśnie z tego powodu sprzedaję mojego SE w910i bo bardzo słabo słychać drugą osobę.
2. czy tel. posiada licznik minut i sms-ów który można sobie co miesiąc resetować ?
Telefon ma dobrą słuchawkę, chyba że z czasem mu się zepsuła (mój znajomy musiał wymienić, ale to nie jest reguła)
Licznik minut jest z możliwością wyzerowania, to oczywiste.
Co do SMSów - nie pamiętam... Telefon ten skradziono mi parę lat temu i więcej go nie miałem w łapach. Ale ja sobie korzystania z tej opcji nie przypominam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.