GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 13:32 NOKIA N80 CZY E65 ?
Witam! Chcę zakupić nokie E80, co o niej sądzicie? Myslałem tez nad E65, może jeszcze macie jakies inne propozycje. Chce mieć telefon koniecznie z Wi-fi, nawigacją i dobrym apratem do 350zł. A jeszcze jak to jest z tą nawigacja w telefonie, czy wystarczy wgrać na symbiana odpowiedni program(czy trzeba mieć specjalną wersje n80, lub dokupic jakieś dodatkowe urzadzenie?), czy za uzywanie gps'u sie płaci ? Z góry dziekuje za odpowiedź.
MACIEK ja mam n 80 z nawigacja dziala super do telefonu musisz dokupic GPS oplata hmmmm mam 2 nawigacje w fonie tom toma i nawiexpert za tom toma nic nie place ale za nawi jakies grosze a dlatego bo mapy pobierane sa z serwera a pozatym N*) ma aparat 3.2 lepsze to niz 2
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 18:08
Nic sensowniejszego od N80 nie znajdziesz w tej cenie. Telefonik na prawdę daje rade jak napisał krzysiekbyd.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Witam serdecznie,
..bez zastanowienia bierz N80 - to naprawdę fajny i dobry telefonik. Możesz w nim pomotać wiele fajnych rzeczy, no i ogólnie jest to jedna z lepszych eNek . E65 jest bardzo niedopracowana, masakrycznie zamula i szczerze..osobiście nie chiałbym jej za darmo - nic nie warty model z serii biznes
Pozdrawiam
mam juz n80 jak polecaliście i jest spoko tylko cos wifi słabo łapie, myślałem że bedzie lepsze i ekran ma rewelacyjna rozdzielczość, lepsza niz nawet n95, tylko trudno znaleść jakieś gry,video itp. na taką rozdzielczość.
a i jeszcze dodam że to cegła w sumie jak inne telefony z nseries
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.