GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 20:51 Podpowiedzą jak obniżyć wysokie rachunki
NiskiRachunek to nowy serwis, który oferuje pomoc w wyborze alternatywnych operatorów m.in. telefonicznego, elektrycznego, internetowego. Co więcej, witryna umożliwia także rezygnację z usług bieżącego i złożenie zamówienia u nowego operatora.
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:52
Ciekawy artykuł, ale chciałbym tez podziękować, bo takiej strony szukałem, ponieważ zmieniam operatora (przeklęte TP! ).
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Bardzo ciekawy serwis, zdaje się, że wcześniej takiego nie było. Jeśli tylko stanie się popularna to może przynieść mnóstwo pieniędzy, gdyż za zmianę np. dostawcy internetu albo telefonu stacjonarnego firmy płacą pośrednikom naprawdę sporą kasę.
Bardzo ciekawy serwis, zdaje się, że wcześniej takiego nie było. Jeśli tylko stanie się popularna to może przynieść mnóstwo pieniędzy, gdyż za zmianę np. dostawcy internetu albo telefonu stacjonarnego firmy płacą pośrednikom naprawdę sporą kasę.
Jeżeli zaczną brać kasę od operatorów to już nie będą obiektywni...
Raczej powinni się utrzymywać tylko z reklam
Heh.. a w jaki sposób sprawdziłbyś to? Myślę, że to będzie działac na takiej zasadzie jak strony opisujące wszystkie banki - mają kasę za założenie kont, lokat, zaciąganie kredytów. Tak tutaj ktoś może sobie sam wybrać do kogo chce przejść, a oni jako pośrednik otrzymają pieniążki.
hehe... w portalu wp.pl znalazłam ostatnio artykuł o akcji zatanistów( notabene wdrożyłam owe pojęcie do swojego prywatnego słownika ) i wchodząc na www.zatanisci.pl można podać swój typ usługi, albo przedmiotu który to wg was powinien być tańszy.. Rachunki to niegłupi patent, tylko czy akurat na to mamy jakiś wpływ ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.