GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Cze 08, 2006 15:21 Jaki wybrać telefon?
Poszukuję jakiegoś fajnego telefoniku
Interesowałyby mnie następujące funkcje:
~podczerwień
~kamera video i aparacik jakiś dobry
~mp3
~jakaś niezła pamięć:)
chyba tyle
Cena nie gra roli ;P
gdyby komuś się chciało doradzić, będę bardzo wdzięczna :*
pozdrawiam
Przedwczoraj moja Motorola v220 po raz drugi wróciła z serwisu, w którym również drugi raz była wymieniona taśma LCD. Pierwszy raz zepsuł sią aparat, drugi - głośniczek w słuchawce. Takwięc feralnym elementem tego telefonu jest klapka. A teraz na temat : Skoro telefon tak się psuje, a gwarancja kończy się za dwa tygodnie, chciałbym go wymienić. Niestety środki mam bardzo ograniczone - 250zł. Myślałem nad motorolą c975 LINK . Nie orientujecie się ile by kosztowało wgranie polskiego menu i zdjęcie simlocka?
Co byście mi innego zaproponowali w tej cenie (raczej na gwarancji)?
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 14:55 Jaki telefon mam wybrać...
Witam i pozdrawiam...
Mam problem mianowicie...
waham sie nad kupnem telefonu...
myślałem o k750i, w800i, w810i.. który wybrać... w sumie głównie chodzi o ładne zdjęcia i o mp3.. wszystkie te fony mają chyba po 2 megapiksele, ilość kolorów taka sama... i nie wiem który.. który ma więcej "bajerów" ........ czy w800i i w810i mają auto focus... bo k750i ma ,,,,, boshe kóry......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.