GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
witam serdecznie jestem tu nowy wiec si eprzedstawie jestem lukasz mam 20 lat.posiadamo od niedawna nokie 6220 clasic ale mam maly problem poniewaz zakupilem ja w niemczech to nieposiada ona polskiego meni czy jest mozliwosc sciagnieca gdzies skas z interneteu. drugim moim problem jest to ze nieposiadam instrukci po polsku czy tez byal by mozliwosc sciagniecia z internetu jak tak to prosil bym o linki.dzikuje i pozdrawiam
Witam serdecznie,
Możesz sobie sam wgrać polskie oprogramowanie, ale jeśli nie znasz się na tym za bardzo to podejdź do serwisu - komisu GSM i chłopaki Ci wgrają za niedużą kasę
Co do instrukcji..możesz poszukać na necie, może gdzieś jest, ale wydaje mi się że szybciej kupisz instrukcję w języku polskim do tego modelu na Allegro
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
..najszybciej i najbezpieczniej będzie, jak podejdziesz do serwisu - komisu GSM. Chłopaki wgrają Ci polskie menu w 15minut.
Pozdrawiam
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 12:31
Samemu nic nie poradzisz, bo polskiego menu nie ma na necie do twojej Nokii. Idź do komisu to ci zrobią.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.