GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:07 Poszukuję nowego ericssona T28s
Witam.Przez 11 lat miałem w życiu kilkanaście telefonów oraz styczność z kilkudziesięcioma innymi.Obecnie trudno kupić tel do rozmów bez zbędnych bajerów 20 niepotrzebnych przycisków i bateriożerczych wyświetlaczy.Najbardziej jednak jestem zadowolony z ericssona t28s i jego automatycznej aktywnej klapki.Z tego co wiem żaden inny model żadnej marki nie miał takiego rozwiązania.Jeśli ktoś ma informację na temat nowego aparatu Ericssona T28s będę wdzięczny za namiary.
Zgadzam się-aktywną klapkę ma niemal każdy tel,oczywiście jeśli w ogóle klapkę posiada.Niestety jedyny T28s ma ją automatyczną z odskakującą przy pomocy przycisku klapką a to nie tylko bajer ale bardzo przydatna rzecz ponieważ można odbierać jedną ręką.Mam nadzieję gdzieś namierzyć nówkę sztukę.Wiem że będzie ciężko ale z pewnością gdzieś jest jak np nieśmiertelna 6310i .Temat używek już przerabiałem,albo kiepska bateria albo gubi zasięg a baterie podróbki po miesiącu 3-mają krócej niż 2 letni oryginał.Pozdrawiam.
Faktycznie są i to za przyzwoitą cenę.Próbowałem właśnie jednego zakupić jednak nigdy nie korzystałem z ebay-a i pomimo założenia konta mam spore problemy z płatnością bo nie korzystam z kart kredytowych a płatniczej nie chce przyjąć.Może znajdę kogoś kto mi w tym pomoże i użyczy karty kredytowej a z Pal Paya też nie korzystam.Wielkie dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
Można prosić linka do aukcji z tym telefonem na ebay? Jakoś nie mogę znaleźć... ani na ebay.pl, ani na ebay.com. Z góry dzięki
http://cgi.ebay.pl/Ericss...2|39:1|240:1318 tutaj masz jednego z tym że kilka dni temu gość gdzieś w azji miał 4 aukcje czarnego koloru w różnych zestawieniach z 1 baterią dwiema a także 1 lub dwiema antenami a ceny od 169 zł do 190 plus przesyłka.Kiedy szukasz wpisz na głównej stronie ebay-a t28s a następnie telefony komórkowe.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.