GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Mar 25, 2009 19:10 starter play fresh
zamowilam dla kogos w sklepie internetowym play, starter play fresh, wybralam sobie numer i zlozylam zamowienie.
dzis trzymalam karte, ale ku mojemu zdziwieniu na karcie ani na opakowaniu w ktorym byla karta nie bylo napisane jaki mam numer, na rachunku widnial zas napis: "karta sim PrePaid bez numeru".
czy to oznacza ze ta karta jest bez numeru,
czy moge w jakis spsob sprawdzic jej numer? (wiem, ze moge ja wlozyc do tel i moje watpliwosci zostana rozwiane, ale nie chce tego robic bo jak napisalam karta jest dla kogos)
zamawialam w necie i wzielam opcje wybierz numer telefonu i sobie go wybralam, nawet w potrwerdzeniach zamowienia kotre na maila dostlam bylo ze to wlasnie ten moj "wymarozny numer". a teraz jak odebrlam przesylke brak jakiekolwike info o numerze, a na rachunku: prepaid bez numeru...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.