GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam
Poszukuje dobrego telefonu w cenie do 800zł
cechy jakie poszukuje
- wygodna klawiatura (qwerty lub coś na dotykowym ekranie)
- najlepiej żeby miał symbiana (ale niekoniecznie)
- nieza wielki (znaczy no może być duży ale żeby się mieścił do kieszeni P)
- wytrzymały (w miarę)
- żeby wchodziły do niego min. 4gb karty
- żeby dało się zminimalizować odtwarzacz mp3
- może być używany (ale mało używany)
- żeby miał minijacka (albo żeby w zestawie słuchawkowym była przejściówka albo ostatecznie żeby na rynku była dostępna ( ale dobra!!!nie jakieś gówno))
- żeby był w miarę głośny głośnik
- żeby była dobra jakość muzyki (w miare oczywiście P)
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam
Mateusz
EDIT:
jakie ja znalazlem to:
SGH-F480, KU99O, Toshiba G810, XDA Stellar (używany)
Ewentualnie mógłbym złapać omnie używaną????????
Kurcze już myślałem że znalazłem tel. idealny ( M8800 Pixon ) ale niema wifi, ( coś na wzór tego ale z wifi by się znalazlo?? (może mieć gorszy aparat ale żeby była dobra jakość muzyki i wygodna klawiatura)
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 15:26
Za taka cenę to zdecydowanie używana Omnia. Spełnia wszystkie wymagania w 100%. Pozostaje jeszcze Nokia 5800, ale ona jest za droga.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Też tak myślałem ale troszke przeraża mnie to że niema obsługi kart pamięci niby ma te 8gb ale wolałbym jednak slot na karte pamięci.
A jeszcze znalazłem taki bardzo fajny telefonik LG KS20. Czy wie ktoś coś na jego temat?? czytałem że po wgraniu nowego oprogramowania można z nim robić cuda. Ale zastanawia mnie czy jakość muzyki jest dobra i czy zmiana oprogramowania coś da. Może ktoś jest w posiadaniu tego telefonu i mógłby się wypowiedzieć??
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 15:56
matheuszek, jak to nie ma? Omnia obsłuży karty pamięci do 16GB.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 16:16
Zapraszamy ponownie w razie jakichkolwiek problemów z telefonem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.