GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ostatnio też za mną chodzą motory, nowe Harleye są niesamowite, zastanawia się nad zrobiem prawka kat. A, ale hamuje mnie to, że na taki motor mnie szybko nie będzie stać
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 22:22
adam88_21 napisał/a:
. Zresztą np. już Hond na polskim rynku robionych w japoni praktycznie nie ma.
ja mam civic'a z końca 92 robionego w Japonii wszystkie części mają są japońskie i składana także in Japan :] ale masz rację, większość Hond ma teraz MADE IN AMERICA...
Telefon: Samsung i900 Omnia, Omnia HD
Sieć GSM: Orange Pomogła: 5 razy Wiek: 35 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 169 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 12:30
Ja to bym chciała najnowszą Hondę Civic. Urzekł mnie wygląd i reflektory. Nówka około 70 tys. A jak na wyższe realia to żółte Lamborghini Gallardo. Mhmm tylko zasuwać
_________________ Samsung Omnia + Samsung Omnia HD i gitara gra
Kurcze, a oglądaliście może niektóre projekty w mazda design?
http://www.mazdadesign.pl/prace.html
Myślałam, że mam wizję wymarzonego auta i sama wezmę udział w konkursie (jak sie ogarnę i wreszcie narysuję), ale niektóre projekty mnie zaskoczyły całkiem pozytywnie
_________________ "..powiedziałam, że Cię kocham?.. Kłamałam.. Potworów kochać się nie da"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.