GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 3110, classic, nokia, problem

Nokia 3110 classic problem
Autor Wiadomość
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:10   Nokia 3110 classic problem

Mam problem z nokią 3110 classic. Po podłączeniu jej do komputera kabelkiem wszystko jest niby ok, ale gdy chce wrzucić na kartę pamięci jakieś pliki pojawia mi się po cwili napis, że dysk nie jest dostępny i nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia we/wy. Co z tym zrobić? :sad:

Ps. Witam wszystkich :razz:
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:15   

Witam serdecznie,
..chyba chodziło Ci Nokię 3110 tak ? Napisz jaki masz kabel(jakiej firmy) i jakie oprogramowanie do niego :?: My również WITAMY :smile: :smile: :smile: .
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Kristofer 
Nowy(a) na forum
Wierny Uzytkownik



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Lis 2007
Posty: 22
Skąd: Belvedere - London
  Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:19   

Siema..
Zbytnio sie w tym nie orientuje, ale mam pytanie: sciagnelas program Nokia pc suite? Tam mozesz wszystko zrobic: synchronizowac kopiowac i wiele innych rzecze ktorych nie sposob wypisac, a jezeli masz sciagniety owy programik to moze inni ci cos doradza.

Pzdr
Kristofer.

P.S. Rowniez cie Witam :D
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:21   

Uch tak oczywiście 3110 classic. Kabel mam Nokii DKE-2 a oprogramowania żadnego chyba :lol: po prostu po podłączeniu wybieram tryb "przechowywanie danych" na komórce
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:22   

Witam srdecznie,
..a kabelek masz oryginalny czy jakiś kupowany gdzieś tam ?
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:29   

Hmmm no w zestawie nie dostałem, więc sobie na necie kupiłem jeżęli o to chodzi. O taki właśnie: http://allegro.pl/item270...00_n76_n91.html
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 18:32   

..koło Nokii to on nawet nie leżał :( jak nie dostałeś do niego żadnej płytki, to spróbuj ściąnąc sobie NOKIA PC SUITE i sprawdź czy będzie działał ?
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 19:09   

Wszystko działa. Dzięki chłopaki :grin:
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 19:39   

Nie ma za co..zawsze możesz na Nas liczyć :)
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Kristofer 
Nowy(a) na forum
Wierny Uzytkownik



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Lis 2007
Posty: 22
Skąd: Belvedere - London
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 20:28   

Doanczam sie do wypowiedzi pana @up :D
A tak propo to strzelalem z tym programem :P

Pzdr
Kristofer.
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Śro Lis 28, 2007 14:50   

Pojawił się niestety kolejny problem :sad: Wgrałem sobie gierki z neta i wszystko jest ok, poza tym, że to co ekranik powinien wyświetlić, "nie mieści się" na nim i ucina obraz z prawej strony i z dołu. Da się z tym coś zrobić?
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Śro Lis 28, 2007 22:08   

Witam serdecznie,
Proponuje poszukać po sieci gierek na Twój telefon, lub gierek w tej samej rozdzielczości, co Twój wyświetlacz :)
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:10   

No dobra to jeszcze jedna przykra sprawa :sad: . Kupiłem sobie kartę pamięci (Kingston 2GB) i coś się chrzani jak włożę ją do telefonu. Jak go włączam to wyświetlacz głupieje - włącza się i wyłącza z trzy razy po czym w ogóle przestaje działać. Żeby było dziwniej to zaczęło mi się tak robić to jakimś miesiącu użytkowania karty, wcześniej wszystko było ok. Karta jest ok, sprawdzałem na innych telefonach. Sam telefon bez karty też działa poprawnie.
 
     
MaciaSS 
Aktywnie działa na forum



Pomógł: 74 razy
Wiek: 37
Dołączył: 30 Gru 2006
Posty: 1098
Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 09:40   

Witam serdecznie,
...może telefonik trochę szaleje bo ma za dużo pamięci - powoli zaczyna mu to przeszkadzać i wariuje :(
Najprawdopodobniej to jest właśnie przyczyna, skoro bez karty działa ok...
Pozdrawiam :cool:
 
 
     
Petryla 
Nowy(a) na forum


Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 16:23   

To może ktoś z Was ma tę nokię i wie jaką największą kartę można do niej wsadzić, żeby działała normalnie?
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>