GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 12:20 podsluchiwanie rozmow POMOCY
WITAM MAM PYTANIE
dzwonie do kumpla do pracy na jego szefa tel stacjonarny a szef podsluchuje bo ma znajomego w sieci. gadamy o wszystkim jaki ten szef popiepszony i.t.d wiem ze juz dzwonil za porads do sedziego. CZY MOZEMY MIEC PROBLEMY?????????????
TO SA PRYWATNE ROZMOWY
Na wstępie, to nie jest rozmowa prywatna bo nie dzwonisz na telefon swojego kumpla a jego szefa, więc jest to tak jakbyś rozmawiał z szefem.
A jeśli chodzi o problemy, nie sądze. Można to podciągnąć pod paragraf o znieważenie, lecz nie jest to zniewaga publiczna.
Kumpla raczej nie musi mieć w seci, wystarczy drugi aparat telefoniczny podpięty w tą samą linie abonencką.
A moja rada dzwoń na numer prywatny kolegi, wtedy nikt nie ma prawa was podsłuchać nawet operator telekomunikacyjny.
Operator telekomunikacyjny ma prawo podsłuchiwać na wniosek policji. Problemów mieć nie powinnoście, chyba, że ten szef jest bardzo dziwne i zachce mu się biegania po sądach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.