GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 15:20 Problem z Samsungiem J400
Telefon poprostu zawiesza sie i nic nie dziala, zeby przywrocic go do stanu uzywalnosci musze wyciagnac baterie i wlaczyc go. gdyby zdarzalo sie to sporadycznie to moglbym jakos przezyc ale ostatnio dzieje sie to kilka razy na dzien. co robic? moglbym go oddac na gwarancje ale zapewne oni nie znajda zadnych wad i dostane go w takim samym stanie.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 23:22
Miałem podobnie w samsungu x200 tyle że mi się resetował. Ale po zmianie karty na play-a przestało się tak dziać. Tyle że robiło się to gdy pisałem dużo smsów itp. Jedynym wyjściem w tej sytuacji jest oddanie go na gwarancje .
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
orzesszek, najprawdopodobniej nawaliło Ci oprogramowanie. A w Samsungach, jeśli kupiłeś go w Orange i posiada Orange menu i używasz go w innej niż ta sieci to restarty to normalna rzecz. Jeśli jest tak to każ wgrać sobie oryginalny soft.
_________________ Alcatel OT 311 -> Motorola C651 -> Motorola V980 -> BenQ-Siemens C81 (mam do dziś) -> Motorola E398@E1 -> Sony Ericsson K800i@K810i (zakupu żałowałem) -> Motorola E398@E1 -> Nokia N73
Wniosek? Żaden z tych telefonów nie dorasta do pięt Motoroli E398.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.