GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Kwi 02, 2008 13:54 Karta MicroSD do 6300
Witam!
Na forum często przewija się temat Nokii 3110c, która głupieje po włożeniu dużej karty pamięci. Jednocześnie mam pytanie, jaka jest najrozsądniejsza wielkość MicroSD do Nokii 6300, aby nie było problemów z użytkowaniem telefonu?
myślałem o 2gb, szczerze mówiąc (kupić siostrze mniejszą do 3110c, bo u niej cuda się dzieją i sobie wstawić dwójkę). Nawet nie wiem, czy są większe karty. Trochę muzyki i zdjęcia, nic więcej mi nie potrzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.