GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 18:14 Jakie CB do samochodu ??
Witam serdecznie,
Mam pytanko do ludzi znających się w temacie i używających często CB...jakie radio byście szczerze polecili do samochodu..jakiej firmy i dokładnie jaki model, jaka antena do tego i dlaczego właśnie taki zestaw proponujecie..z góry dziękuję za pomoc w wyborze dobrego CB do autka .
Pozdrawiam MaciaSS
[ Dodano: Czw Maj 17, 2007 07:58 ]
Czy jest ktoś na forum kto może mi odpowiedzieć na tego posta
[ Dodano: Sob Paź 27, 2007 19:43 ]
Witam serdecznie,
Ja obecnie w swoim bolidzie mam radyjko TTI 770 (tanie, ale naprawdę fajne CB radyjko) i do tego antenę Hustlera..ogólnie cały komplet sprawuje się bardzo dobrze i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.