GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam, w zeszłym roku kupiłam w jednym sklepie internetowym Samsunga E250, mam jeszcze na niego rok gwarancji. Ostatnio coś mi sie stalo z wyświetlaczem, jest cały biały i przechodzą przez niego dwa czarne paski, z tego co sie dowiedzialam, to trzeba wymienic jakąś taśme. Czy naprawa tego równiez obejmuje gwarancje i nic nie bede musiala płacic? Jeszcze mam taki problemik, ja jestem z Katowic, a sklep internetowy w ktorym zamawialam znajduje sie w Krakowie, tak wiec gdzie sie mam zgłosic z tym telefonikiem? Mam sie skontaktowac z tym sprzedawcą, czy jak? Bardzo prosze o odpowiedz, pozdrawiam
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 16:14
Raczej to tasiemka puściła. Musisz po prostu skontaktować się ze sprzedawca i dowiedzieć się co i jak.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 16:56
Jeśli chodzi o gwarancję to raczej wystarczy napisać do samsung polska i przedstawić im wszystko. Wtedy oni napiszą Ci co masz zrobić, gdzie wysłać telefon itd.
Co do problemu z wyświetlaczem to też myślę że to tasiemka, ale nie zawsze serwis uznaje naprawę tej części tłumacząc iż jest to część która z biegiem czasu i w miarę użytkowania wyrabia się i przeciera. Ale znajomej ostatnio w U700 wymienili na gwarancji bez problemu.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
dzięki za odpowiedzi zdecydowałam, że nie bede marnować czasu na pisanie do nich, itd, bo to wszystko pewnie długo potrwa, znajomy mi to szybciutko jutro ponaprawia pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.