GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: n97, nokia, problem

problem z nokią n97
Autor Wiadomość
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 17:17   problem z nokią n97

witam pam taki problem kupilem od znajomego nokie n97 kturą on kupil pulrokutemu w hiszpani a hodzi o to gdy podłączyłem kablem usb do kompa to wyswietla mi sie 2 dyski jeden od kary pamieci a drugi od telefonu ta od telefonu wyswietla ze zamiast 32GB jest pare MB o co moze hodzic??????
_________________
mateusz
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 29
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 18:23   

Może masz całą zapchaną? Zrób format pamięci telefonu i powinno być po sprawie.

I pisz jak normalny człowiek, nie jak pierwotniak!
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 15:00   

a jak zrobić format???
_________________
mateusz
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 15:22   

Usuń po prostu wszystkie pliki z telefonu...
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 29
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 16:30   

Wchodzisz w telefonie w Ustawienia-> Pamięć-> Opcje-> Formatuj.
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 16:35   

zrobiłem i to samo mi pokazuje pare KB
_________________
mateusz
 
 
     
ardsdz 
Aktywnie działa na forum
Gothic Metal Growl



Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline
Pomógł: 37 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 912
Skąd: Sieradz
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 19:18   

Format systemu może pomóc, bo jest to albo ewidentne niedopatrzenie ze strony OS, albo programu i poprostu taki stan wyświetla choć w rzeczywistości może być inaczej. Ja bym radził całkowity reset z pominięciem karty pamięci. Przywrócenie ustawień fabrycznych oraz pełna kasacja(chodzi mi o usunięcie, hehe) zawartości telefonu z uwzględnieniem najdrobniejszych nawet śmieci.
HARD RESET.
Jednak jeśli w rzeczywistości jest ok. a taki stan wyświetla tylko program lub eksploatator, to w czym problem?
_________________
Qualis vita, et mors ita...

Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 19:51   

a jak to zrobić bo nie znam kodu telefonu???
_________________
mateusz
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 29
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 16:52   

Wystarczy wcisnąć równocześnie Shift + Space bar + Backspace + przycisk Power Twojego telefonu .
Oczywiście robisz to przy WYŁĄCZONYM telefonie.
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 19:32   

nie pomoglo
_________________
mateusz
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 21:15   

Sprawdzałaś w telefonie stan pamięci jaki wskazuje?
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 13:33   

tak i nie pomoglo
_________________
mateusz
 
 
     
ardsdz 
Aktywnie działa na forum
Gothic Metal Growl



Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline
Pomógł: 37 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 912
Skąd: Sieradz
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 15:03   

Kurczę, ale tak jest tylko w eksploatorze, czy taki stan przeszkadza w zgrywaniu czegokolwiek na telefon? Bo jeśli tak jest to masz, albo walnięty licznik, albo coś się popaprało na panelu i Ci tylko serwis pomoże.
Bo jeśli HARD RESET nie pomaga to jest paskudnie.
Jesteś pewny, że wszystko zrobiłeś jak Ci kazali?
_________________
Qualis vita, et mors ita...

Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
 
     
katrynka15
Nowy(a) na forum
katrynka15


Telefon: nokia n97
Sieć GSM: orange
Internet: iplus
Komunikator: gg
CB: gg
Wiek: 26
Dołączył: 10 Sty 2010
Posty: 11
Skąd: lodz
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 15:10   

tak wszystko zrobiłem ale jak wcisnolem te 3 guziki to mi nic nie pokazało
_________________
mateusz
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 16:42   

Ale napisz czy możesz kopiować na ten telefon pliki czy nie....
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>