GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: HTC G1
Sieć GSM: 36i6
Internet: nie mam ;(.
Komunikator: Spik, GG, Skype
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:15 Internet w Telefonie - pomóżcie
Witam.!
W piątek zakupiłem telefon Era G1 (HTC).
Szukam taniego internetu do tego telefonu, ale żeby był w ofercie na kartę, nie chce żadnych umów itd. Doradźcie proszę, co wy byście wybrali.
Aktualnie najlepsze oferty, które znalazłem to :
-GaduAir - pakiet 300Mb, za 11zł
-Play - pakiet 500Mb, za 15zł (i tutaj mam problem, bo nie wiem czy ten pakiet jest dostępny dla użytkowników na kartę, może ktoś z was korzysta, i wie ?).
Witam
Kupiłem sobie ostatno samsunga aville z simlockiem w erze usunąłem go.
Mam takie pytanie ja ma m umer z 36i6 i nie wem czy da się skonfigurować internet żeby chodził z plusa?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 22:33
Skoro kupiłeś avilę w erze to kupiłeś ją bez simlocka gdyż wszystkie sieci prócz orange nie zakładają simlocków do swoich telefonów już od około 2lat.
A nawet jeśli to zdejmują go za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.