GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam Was, mam takowy problem, a związane jest z nim pytanie. Czy mógłby ktoś podać link do jakiegoś sprawdzonego joysticka wraz z płytką do nokia n73. Wiem, że jest ich kilka na allegro i wydają się być takie same. Ale są jakieś wersje HQ - czytałem, że to badziewie...jakieś HX - nie wiem...Chodzi oto, żeby joy śmigał bezproblemowo jak nowy (oryginalny śmigał mi 1,5 roku, aż się złamał, a jakiś serwisowy wytrzymał mi ledwie 2 tyg.). Mam nadzieję, że sam wymienię owego joya, trudne to nie jest raczej...tylko właśnie brak joya, polećcie coś. Najlepiej z allegro.
Z góry Wam dziękuję za okazaną pomoc:)
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wszystkie są podobne do siebie. Patrzyłem raczej na komentarcze i własne doświadczenie z Nokią N73, więc robiłem teraz to co robiłem kiedyś. Porównywałem przez swoje doświadczenie(widzę, że jeden z panów ciągle zajmuje się dystrybucją tych dżojów, pozdrawiam )
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Ja znalazłem takie coś, nie wiem, ale wydaje mi się, że bd to lepszy wybór, jakoś inaczej od wszystkich wygląda ta płytka trochę: http://allegro.pl/item979..._kompletna.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.