GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam mam nastepujący problem posiadam komórke Sony Ericsson K770i od jakiegoś czasu pojawiały mi sie zamazania na wyświetlaczu ale niekiedy ustępowały.Ale przedwczoraj na telefonie pojawiało sie takie niepelne menu tzn.Gdy go załączyłem to pojawiła sie tapeta ale nie było menu ikonek i nieszło wejśc w menu ,a od wczoraj gdy załańczam telefon pojawia sie szare tło i znika....Próbowałem wymienić wyświetlacz ale to samo sie działo tylko nie jestem pewny czy tamten drugi wyświetłacz działa.Czekam na jakąkolwiek pomoc.Z góry dzieki....
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 19:18
No raczej sofcik. Tasiemka nie sprawiałaby takich problemów.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 13:44
Bo to trzeba mieć inne sterowniki.
Kod:
http://chomikuj.pl/MrZozol/SE+USB+Flash+Driver
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.