GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 20:35 S8500 Wave czy i8910 Omnia HD
Witam! proszę was o pomoc w wyborze. Kupuję właśnie nowy telefon (a raczej jestem w trakcie research'u) i od dłuższego czasu jestem napalony na Samsunga Wave. Dziś wpadłem na i8910 Omnia HD. I się tak zastanawiam, który z tych telefonów jest lepszym wyborem pod względem ogólnym? Również jeśli ktoś ma zupełnie inną propozycję telefonu w przedziale cenowym tych dwóch z podobnymi funkcjami (czyli prawie wszystkim bo to mnie interesuje najbardziej ) to proszę o nadmienienie (tylko nie Nokia, jakoś ta marka zawsze budziła moją niechęć).
PS. bardzo mnie interesuje telefon z lepszym internetem oraz wyczytałem że w Omni HD bateria jest tragiczna, prosiłbym również o zweryfikowanie tych informacji.
ostatnio jeżeli chodzi o modele telefonów popularny jest Samung Wave, z wyświetlaczem super amoled, 3,3-calowym ekranem i możliwością robienia zdjęć w HD.
Sporo się o nim również naczytałem i sam się zastanawiam czy sobie nie zmienić telefonu. Tym bardziej że można go dostać np w planach biznesowych Orange za złotówkę, czy też w Play. Na allegro też pewnie coś ciekawego by się trafiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.