GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Lip 28, 2006 12:56 A ja kupić chcę sobie mieszkanie...
nieduże, z rynku wtórnego (czyli używane), ale i tak muszę zaciągnąć kredyt, krezusem nie jestem. No więc latam po bankach i latam.
Ale czasu za dużo na to to nie mam.
Więc wyszperałem w sieci coś takiego:
finansowo.pl
Tak jak na Allegro licytuje się książki, tutaj licytuje się kredyty. Składam ofertę a banki mi dają konkretne propozycje. Podobno...
no właśnie:) czy ktoś już może korzystał? I może się podzielić doświadczeniem? Wszystkie uwagi mile widziane. Czy to faktycznie taniej? Bo szybciej to chyba tak.
Myślę ze przy tak poważnej sprawie jak kupno mieszknia, trzeba raczej ruszyć się i iść konkretnie na rozmowę o banku. Zresztą nawet jak wybierzesz najlepszą ofertę i tak tam sie będziesz musiał wybrać
Myślę ze przy tak poważnej sprawie jak kupno mieszknia, trzeba raczej ruszyć się i iść konkretnie na rozmowę o banku. Zresztą nawet jak wybierzesz najlepszą ofertę i tak tam sie będziesz musiał wybrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.