GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 15:29 b2700 solid - problem
Witam serdecznie, użytkuje od jakiś kilku miesięcy b2700, od jakiegoś tyg telefon cały czas się wyłącza, na kilka sec, czasem się zawiesi na dłużej lub wręcz zresetuje, gdy ktoś dzwoni słychać dzwonek przez kilka sec i nagle zwiecha i znów się wyłącza. Poczytałem trochę i podobno pomaga twardy reset (wpisanie kodu) w momencie gdy chciałem go wpisac wyskoczyło mi okienko z potwierdzeniem, niestety nie posiadam kodu PIN do tego telefonu i raczej go już nie zdobedę, wczesniej mi to nie przeszkadzało, co mogę teraz zrobic? jak uzyskać nowy kod pin, nie znając starego?
ps. sugestie o zapytanie osoby która mi go sprzedała nie wchodzą w grę, już probowałem sie skontaktowac ale nic z tego
troche sie zagolopowalem, nie chodzi o kod pin, bo takiego nigdy na karcie nie zakladalem, tylko haslo blokujace telefon przed podlaczeniem bluetootcha czy jakas powazna zmiana w telefonie (miedzy innymi wtedy wyskakuje prosba o podanie hasla)
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 23:02
Ależ oczywiście, że uznają.
Możesz zanieść telefon i zażądać zmiany softu (co jest przyczyną chyba) co uczynić muszą , a jeśli nie soft to też naprawią, bo nie wydaje mi się aby było to uszkodzenie mechaniczne.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Ależ oczywiście, że uznają.
Możesz zanieść telefon i zażądać zmiany softu (co jest przyczyną chyba) co uczynić muszą , a jeśli nie soft to też naprawią, bo nie wydaje mi się aby było to uszkodzenie mechaniczne.
dobra dziekuje za pomoc, tak chyba bede musial zrobic : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.