GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam, chce zmienić telefon, obecnie posiadam SE c902 i powiem szczerze że nie jestem z niego zadowolony, bateria trzyma ok 1-2 dni, chodzi powoli itd. Wcześniej miałem k800i z softem k810i i był to znakomity telefon. Wcześniej kierowałem się głównie aparatem, gdyż nie miałem cyfrówki. O dzisiejszych telefonach nie wiem kompletnie nic, gdyż interesuje się tym tylko jak zmieniam telefon, jednak teraz nie umie nadrobić swojej widzy na ten temat i prosze o pomoc.
Poszukuję telefon może być dotykowy choć nigdy nie miałem i nie jestem zbyt przekonany do tego. Powinien posiadać dobry aparat, gdyż cyfrówki nie mam cały czas pod ręką, najlepiej jak byście porównali go z c902 albo k800, koniecznie musi być WiFi, dobry duży wyświetlacz i bateria powinna wytrzymać minimum 4 dni;p. Może być GPS, powinien odtwarzać dobrze i głośno muzyke, najlepiej jak by było złącze jack 3,5 mm. To chyba wszystko na telefon planuje wydać do 500zł, może być nowy lub używany lecz w dobrym zadbanym stanie. Z telefonu pisze głównie smsy i dzwonie, w pracy jak się nudze to jakieś gierki przeglądanie zdjęć oglądanie filmów, w domu dojdzie do tego internet.
Prosze o jakieś propozycje i rady. Zastanawiałem się nad Nokią e52 lecz podobno sa bardzo awaryjne
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 19:34
A może LG Swift z Androidem 2.1?? Obecnie najlepszy telefon z andoridem w cenie do 800-1000zł??
Sam mam taki do sprzedania nówkę z salonu z wszystkimi foliami, gwarancją i całą resztą, jeśli Cię zainteresuje zapraszam na PW.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 15:24
ziomiwan, do 1000zł, to kupisz nowego Swifta Plus, albo używaną X10.
Do 500zł mógłbym ci polecić właśnie tego właśnie Swifta, albo Sony Ericssona X8. Obydwa są do siebie bardzo podobne w specyfikacji, tylko X8 ma ekran pojemnościowy oraz lepszy głośnik. W zamian tego na Swifta masz więcej modyfikacji.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 18:12
ziomiwan, dlaczego uważasz, że X10 to padaczka?
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Na temat x10 nie mam jeszcze żadnej opinii,musze poczekac aż pobawie się nim przez dłuższy czas. Fakt,że Nokia e52 jest awaryjna,ale plusem jest długi czas pracy baterii. A z dotykowych telefonów które mają wi-fi i są multimedialne,proponowałbym Nokie 5800.
Telefon: Samsung Galaxy S
Sieć GSM: Play Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 100 Skąd: Podlasie
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 16:17
Quest-GSM napisał/a:
Na temat x10 nie mam jeszcze żadnej opinii,musze poczekac aż pobawie się nim przez dłuższy czas. Fakt,że Nokia e52 jest awaryjna,ale plusem jest długi czas pracy baterii. A z dotykowych telefonów które mają wi-fi i są multimedialne,proponowałbym Nokie 5800.
Facepalm. Proponuję nie proponować ludziom Nokii 5800, bo jest to naprawdę słaby telefon. Miałem go przez bardzo długi okres czasu i nie mogę powiedzieć, żebym był zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.